Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تسنیم، تا پایان سال 99 چند روزی بیشتر نمانده و مردم کشورمان در شرایطی به استقبال دومین نوروز کرونایی می‌روند که برخی از مردم سفرهای نوروزی خود را آغاز کرده‌اند و همه اینها در شرایطی است که رد پای کرونای انگلیسی در بسیاری از نقاط کشور به چشم می‌خورد.

ستاد کرونا تنها سفر به مناطق نارنجی و قرمز را ممنوع اعلام کرده و در این شرایط مردم دیگر مناطق که برخی از آنها پس از مدت‌ها تلاش و تحمل اعمال محدودیت‌ها توانستند وضعیت رنگ بندی کرونایی خود را بهبود ببخشند نگران هجوم گردشگران، ازدحام جمعیت در مناطق گردشگری و تفریحی و بازگشت محدودیت‌ها و موج چهارم کرونا هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در یک سالی که گذشت همه فهمیدند که نباید به این پایین آمدن آمار و زرد، آبی و سفید شدن رنگی‌بندی‌ها دل خوش کرد، چون به محض کوچکترین بی‌احتیاطی، کرونا خیز جدیدی خود را به سرعت آغاز می‌کند و باز هم مجبوریم که شاهد بالا رفتن آمار بیماران و فوتی‌های کرونایی و اعمال محدودیت‌های و تعطیلی اصناف و خانه نشین شدن بازاریان و کسبه باشیم.

فریدون فعالی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان با بیان اینکه براساس آخرین جلسات ستاد ملی کرونا و دستورالعمل‌های اعلام شده بحث سفرهای مسئولانه مطرح شده است اظهار داشت: براساس آنچه که تا کنون اعلام شده تنها سفر به شهرهای قرمز و نارنجی ممنوع است.

وی با اشاره به اینکه ما صنعت گردشگرپذیر و مسافرپذیری هستیم با این وجود توصیه ما منع سفرهای غیرضرور است گفت: تمام تلاش ما بر این است که سفرهای غیرضرور انجام نشود و مردم را از این سفرهای نوروزی منع کنیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان با بیان اینکه تنها سفر به شهرهای نارنجی و قرمز ممنوع است و سفر به سایر شهرها ممنوعیتی ندارد افزود: با این وجود باز هم توصیه ما بر این است که با توجه به شرایط موجود کشور و احتمال شیوع بیماری کرونا هموطنان سلامت خود و جامعه میزبان را به خطر نیندازند.

وی با تأکید بر اینکه سلامت جامعه میزبان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بوده و مسئولیت خطیر و سنگینی است بیان کرد: امکان سفر و مسافرت همیشه وجود دارد اما چیزی که اهمیت دارد سلامت خود مردم است که توصیه می‌شود در این ایام سلامت خود و جامعه میزبان به خطر نیندازند.

فعالی با اشاره به اینکه کرمان دیار کریمان و بزرگترین مهمانخانه ایران است و مردم این دیار مهمان‌نواز هستند و همیشه آرزوی میزبانی از هموطنان را دارند گفت: با این وجود شرایط شیوع کرونا در استان کرمان تازه بهبود یافته و مردم ما به ویژه در شهرهای گردشگری نگران حضور و بازگشت کرونا هستند.

وی با بیان اینکه ما صنعت گردشگرپذیر، مسافرپذیر و مهمان‌پذیری هستیم و همیشه توصیه به سفر داریم و تلاش ما معرفی استان و جاذبه‌های آن برای گردشگران است ادامه داد: اما جامعه میزبان در شرایط موجود نگران حفظ وضعیت موجود استان هستند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان افزود: خود ما هم در استان نگرانی از این داریم که اگر بخواهد بازدیدی از موزه‌های استان انجام شود این بازدید به چه صورت باید باشد. 
وی با بیان اینکه در شرایط موجود همه به ویژه کادر درمان و پزشکی، ستاد ملی کرونا و ... نگران شیوع بیشتر کرونا هستند گفت: در حال حاضر شرایط در حال بهتر شدن است و امیدواریم که بتوانیم شرایط موجود را حفظ کنیم و در شرایطی که همه زمینه‌ها فراهم باشد شاهد حضور مسافران و میزبانی از گردشگردان در استان کرمان باشیم.

منبع: الف

کلیدواژه: جامعه میزبان استان کرمان شرایط موجود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۵۹۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عبور از رودخانه با مخاطرات فراوان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ مدیر امور عشایری آبدانان گفت: در این شهرستان ۵۲۰ کیلومتر راه عشایری وجود دارد که در بارش‌های اخیر حدود ۲۵۰ کیلومتر آن آسیب دیده است.
 نوروزی افزود: یکی از راه‌هایی که به صورت جدی آسیب دیده؛ راه عشایری دال زرین در مناطق عشایری هزارانی است. 
وی اضافه کرد: این راه از رودخانه دویرج می‌گذرد که بدون پل و ابنیه فنی است و با بارش باران حجم آب رودخانه بالا می‌آید.
 نوروزی اظهار کرد: عشایر از داخل رودخانه برای خانواده و دام هایشان آذوقه می‌برند و تا مشکل پل حل نشود، ۳۵ خانوار عشایری که در آن سوی رودخانه زندگی می‌کنند در مواقع طغیان رودخانه با مشکل مواجه می‌شوند.
 نوروزی مدیر امور عشایری آبدانان تشریح کرد: برای ساخت پل به اعتبار نیاز است که باید تأمین شود.
معاون توسعه و امور زیربنایی امور عشایری استان، گفت: استان ایلام ۲۵۰۰ کیلومتر راه عشایری دارد که بیش از ۲۰۰۰خانوار از این راه‌ها استفاده می‌کنند.
اسماعیلی افزود: در بارش‌های اخیر بیش از ۱۰۰۰ کیلومتر از این راه‌ها آسیب جدی دیده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • عبور از رودخانه با مخاطرات فراوان
  • جاری شدن سیل در روستای نوروزی خوشاب 
  • انتقادات عجیب روحانی معروف از سبک زندگی مردم | همه‌تان باید کار کنید | حق ندارید همه چیز را گردن دولت بیاندازید!
  • دیدنی های امروز؛ از روز جهانی آزادی مطبوعات تا سفرهای تبلیغاتی ترامپ
  • آغاز مرحله چهارم عملیات‌ ارتش یمن علیه اسرائیل
  • گره اندر گره
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • بیشترین بارش چهارمحال و بختیاری در اردل با ۱۸ میلیمتر به ثبت رسید
  • جزئیاتی از رویداد طراحی و بسته‌بندی محصولات خانگی، صنایع دستی و سوغات
  • نظارت دامپزشکی کرمان بر کارخانجات شیر و مراکز عرضه شیر خام